Spis æg

ks12

Mange danskere spiser ikke æg, fordi de er bange for at få højt kolesterol. Det er dog en myte, at æg giver dig højt kolesterol. I virkeligheden kan æg hjælpe med at sænke dit kolesteroltal. Æg indeholder stoffer, der kan hjælpe din krop med at producere HDL-kolesterol, som er det “good” cholesterol. HDL-kolesterol hjælper med at fjerne det “bad” kolesterol fra dit blod.

Så hvis du spiser æg regelmæssigt, kan det faktisk hjælpe med at sænke dit kolesteroltal. Men husk, at det er vigtigt at spise æg i moderation. Spis ikke mere end to eller tre æg om ugen. Og vælg æg med lavt fedtindhold for at holde fedtsyrerne i skak.

Er æg sunde? Ja, de er! Så start din dag med et par omeletter – du vil mærke forskellen! 🙂

Relaterede artikler

it-sikkerhed

3 tips, der kan være med til at øge jeres IT-sikkerhed

Efterhånden som din virksomhed vokser, gør truslen om sikkerhedsbrud også fare for din virksomheds IT-systemer. For enhver virksomhed, stor eller lille, bør IT-sikkerhed altid være af højeste prioritet. For mange virksomheder kan et IT-sikkerhedsbrud praktisk talt lukke et firma ned i en periode, sommetider kan det koste millioner i reparationer, vedligeholdelse og mistet fortjeneste. Gennemgå […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.